Aktuality

Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa

V stredu 20. júna sa u nás v Restaurant Facility System Hubkonal ďalší z gurmánskych workshopov, tentokrát na tému Toskánska kuchyňa.

Pri príchode sme pripravili pre účastníkov ("žiakov") welcome drink, po ktorom sa presunuli do už pripravenej reštaurácie, kde ich čakal náš titulmi ovenčený Janko Duda, Executive Chef RESTAURANT FSH.

Janko porozprával veľa zaujímavostí a okrem iného popísal celý proces príprav a vysvetlil, aké rôzne technologické postupy sa využívajú pri varení konkrétnych jedál.

Spoločne si pripravili taliansku fazuľovú polievku, bravčovú panenku na fenikli s pečenou repou a polentový citrónový koláč.

No a na záver prišlo to, čo máme všetci najradšej, degustovanie.


Ak sa tiež chcete zúčastniť nášho ďalšieho gurmánskeho workshopu, sledujte naše pripravované akcie.

Galéria

Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa
Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa
Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa
Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa
Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa
Gurmánsky workshop - Toskánska kuchyňa

Newsletter

Spojte sa s nami


Facility, s.r.o.
Bratislavská 614
911 05 Trenčín
zobraziť na mape

032/7444 999


Facebook YouTube LinkedIn

© 2019 Facility, s.r.o. / Vytvorilo Frio