Aktuality

Podľahli sme čaru espressa. Opäť.

Káva, to je hotová veda. A aby bola dobrým sluhom a nestala sa, naopak, zlým pánom, treba dbať nielen na jej pôvod, ale venovať špeciálnu pozornosť aj jej samotnej príprave.

Vo štvrtok podvečer, 8.marca 2018, sa v celom RESTAURANT FSH opäť šírila omamná kávová aróma. Workshop pre verejnosť sme pripravili v spolupráci s Marco Polo Cafe, s.r.o., ktorá je našim výhradným dodávateľom kávy Carraro. O tom, odkiaľ káva pochádza, ako sa správne praží a pripravuje, nám porozprával Rami Kotroch, M.B.A. . Dozvedeli sme sa tiež, že espresso nie je nikdy picollo a určite sa nepije z veľkých šálok. Nezostali sme však len pri teórii - rôzne druhy káv sme mali možnosť aj ochutnať ?.

Dúfame, že si naši hostia tento workshop užili a vás, ktorí ste workshop nestihli, pozývame aspoň na kávu - tú výbornú z našej kaviarne?. 

Galéria

Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Podľahli sme čaru espressa. Opäť.

Newsletter

Spojte sa s nami


Facility, s.r.o.
Bratislavská 614
911 05 Trenčín
zobraziť na mape

032/7444 999


Facebook YouTube LinkedIn

© 2024 Facility, s.r.o. / Vytvorilo Frio